søndag 22. november 2009

New Moon

I dag var jeg på kino og såg New Moon sammen med Astrid. Den var bra! Jeg gleder meg allerede til neste film! Og nå er Astrid også hekta, så hun skal gå og kjøpe bok nummer 3 og 4 med en gang. Hun såg faktisk Twilight først i går kveld, så det var på tide.

Ellers nærmer det seg Thanksgiving, og jeg skal være med Kendall hjem. Hun bor nærmere L.A, så jeg gleder meg veldig. Vi reiser onsdag etter trening, og kommer tilbake lørdag til trening klokken 2. Thanksgiving er på torsdag, så da får jeg smake hvordan en ekte Amerikansk Thanksgiving middag er! Jeg gleder meg :) På fredag skal vi kanskje på Camarillo Outlet, og det er vanligvis mye salg denne dagen. Skal prøve å se om jeg får kjøpt noen julegaver der. Om kvelden skal broren hennes feire bursdag, og temaet er "Casino Royale", så jeg får pakke med en fin svart kjole og høye hæler.

I morgen skal jeg ha Matte-tentamen, og håper det går bra. Jeg sitter nå og prøver å øve, men alt annet er så mye mer interessant, som f.eks internett. Jeg har også innlevering av teater-sammendrag og comm-oppgave på tirsdag. Det er siste innspurt før Thanksgiving. Det nærmer seg skole slutt og eksamen også. Neste tirsdag er det Art Studies eksamen, og tror jeg har framføring av monolog i teater samme uke. Uken etter har jeg eksamen i matte og communication. Deretter blir det toppings-stevne i Long Beach, og så er det hjeeeeeem!!

Jeg gleder meg veldig til juleferie, det blir så gøy å se familie og venner igjen. Har allerede planlagt alle dagene. Blir hjemme fra 21.des til 27.des, så det blir ganske hektisk de dagene. Heldigvis blir mamma og pappa med meg tilbake til Cali den 27.des, så jeg får tilbringt mer tid med de her. De blir her til 8. jan, og forhåpentligvis får vi sett oss litt om i nærheten her siden de skal leie bil. Jeg må fremdeles trene, så vi kan ikke reise så alt for langt.

Uansett - gleder meg til juleferie!!! Savner alle der hjemme <3>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar