lørdag 7. november 2009

Pizza og Magi


Fredag kveld hadde vi pizza-kveld sammen med ukens rekrutter. Det var laget til 4 langbord, og bestilt inn masse pizza og grønnsaker med dipp (måtte jo være litt sunn også da). Vi kunne spise så mye vi ville, og som svømmere flest så spiste vi ganske mye. Etter maten samlet vi oss i et auditorium, og fjorårets Team Gaucho-film ble spilt der vi fikk tilbakeblikk fra fjorårets høydepunkter. Det blir laget en film hvert år som svømmerne kan kjøpe, og det er lagt spesielt vekt på de svømmerne som går siste året i filmen. 

Etter filmen skulle Kevin Ferguson, en av svømmerne, vise oss noen tryllekunster. Han varmet oss opp med noen få triks der han kuttet opp en tråd for så å "trylle" den tilbake til en hel tråd igjen, og han lot noen binde seg fast med et tau, og han kom seg mirakuløst ut igjen av tauet. Det trikset som imponerte mest var da han ba alle sammen skrive ned 3 ting på en lapp: ett tall, ett dyr og en farge. Vi måtte brette sammen lappen og legge den i en urne. Han trakk en lapp fra urnen, la den mot pannen, og begynte å ramse opp: "32....blå....hund." En av de i salen: "Hey! Det var min lapp!!! Hvordan gjorde du det??" Han trakk flere lapper, og klarte å finne ut av det hver gang! Jeg aner ikke hvordan han gjorde det, men det var vertfall gøy å se på. 

Det siste trikset var også ganske gøy. Han fikk opp Gregg, hovedtreneren vår, på scenen og bad han se på ett kort i en kortstokk og huske hvilket det var. Da kom konen's kommentar fra salen: "La oss se nå, Gregg, om du klarer å huske det tallet i mer en tre sekunder.." (Latter). Kevin ber Gregg stille seg med fjeset mot oss i publikum (vi visste heller ikke hvilket kort det var), og telle sakte fra Ess og opp til Konge. Kevin ville at vi skulle se nøye etter tegn i fjeset til Gregg som viste at han var nervøs, og rope ut stopp når vi såg det tegnet. Gregg begynte å telle..."Ess...een...tooo...treee...fiiiree...feeem..." Venstre øyenbryn løftet seg på fem, og alle ropte stooopp! Gregg såg forfjamset ut. Kevin spurte om kortet hans var høyere enn 5, og han sa nei. Nå måtte han si alle 4 sortene: "Ruutee...hjeeerte...spaaar.." Kevin sier: "Du har spar 5  ikke sant?" Gregg roper ut: "What's wrong with my face?!?"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar