tirsdag 20. oktober 2009

Rekruttering

I november er det vanlig at vi får recruits på besøk her på skolen, dvs svømmere som vurdere å begynne her til neste år. De kommer på torsdag under ettermiddagsøkten vår, og blir til lørdag klokken 12. De får tildelt hver sin host, (en freshman host og en upper classman host), der de bor hos freshman hosten sin. 

Når de ankommer skolen tar Gregg dem med på en campus-omvisning, og han krever at alle har ett eller flere spørsmål til ham. Når hosten er ferdig på trening tar de med redruiten sin tilbake til Tropicana Gardens (dormatories) der recruiten får bo på rommet til hosten, og litt senere drar alle sammen (hosts + recruits) til downtown Santa Barbara og spiser middag sammen med trenerne. 

Fredag morgen spiser de Trop-frokost (sååååå god!), som er en buffet med alt du kan ønske deg. De som bor i dorms får denne frokosten hver dag, og jeg misunner dem virkelig. Etter frokost får de være med en av svømmerne til time, og i år er det Astronomi 1 som passer inn i timeplanen. Etter timen får de møte akademisk rådgiver for idrettselevene, og deretter har de en treningsøkt på Rec Centeret (svømmehall, styrkerom, etc) mens vi selv har svømmetrening en annen plass. Om kvelden er det arrangert en lag-aktivitet, som f.eks middag, grilling eller bowling. Helgen som var hadde vi bowling, det var kjempegøyt, og i helgen som kommer skal vi ha BBQ.

Lørdag morgen får de trene på Rec Centeret igjen, mens vi har treningsøkt, eller de kan velge å se på treningsøkten. Etter trening er det Trop-frokost igjen, og om lørdagene er den ekstra god. Da kan du få laget din egen omelett med det du vil i. Vanligvis reiser de hjem, men denne helgen blir de litt lenger så de får sett på svømmestevnet vi skal ha mot UCLA (og Karoline Brudvik Sanderud) og Oregon State. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar