lørdag 5. september 2009

Regler og straffer

I dag hadde vi offisiell "åpning" på sesongen, hvor vi ble introdusert for svømmetrenere, styrketrenere, og andre som vi kan behøve å snakke med i løpet av året. Vi gikk i tillegg over regler for UCSB Swimming og regler laget av NCAA. Dere skal få noen eksempler fra reglene for svømmelaget:

- Make all practices.
- Fall quarter: you must make 90% of the workouts to be considered for travel meets and to be on the team. 
- All first year athletes, plus anyone who has less than a 2,3 GPA (grade point average, A=4, B=3, C=2, D=1) must attend study table when in effect.   
- Christmas break training is mandatory; leaving early and coming back late will not be tolerated. 
- Any athletic scholarship athlete whose cumulative GPA falls below 2,0 by the end of spring quarter, will lose their athletic scholarship.

Som dere ser så er det ganske strenge regler, og dersom de blir brutt så er det ingen nåde. Flere har blitt kastet ut av laget før starten av denne sesongen. 

Det er også ett sett av regler som svømmekapteinene har laget til svømmerne: (jeg skriver reglene på norsk bare for å være på den sikre siden).
- Ingen diskusjon av Isla Vista events rundt bassenget.
- Du representerer UCSB damesvømming så oppfør det ordentelig.
- Ikke ha på deg noe av lagtøyet når du går på Isla Vista events.
- Hvis du har facebook - gjør den privat med en gang.
Det vil si at dersom det kommer ut bilder av deg på facebook i f.eks lagklær med en rød kopp i hånden (=alkohol) vil det få store konsekvenser dersom feil folk ser det. 

De har også en straff for alle de som kommer forsent til trening, eller ikke leverer inn ark til innleveringsfristen (f.eks mål-skjema). De må svømme "the desert rat", som vil si at du svømmer 25 yards cr uten pust + 25 yards butterfly + 25 kick under vann uten pust. Og er du freshman så er det enda strengere; dersom en freshman kommer forsent må alle freshmen svømme "the desert rat". Vi hadde et eksempel på det på trening i dag, der alle freshman-guttene måtte gjøre det siden tre av de kom litt forsent til møtet som var tidligere, mens alle andre stod i en klynge rundt pallene og heiet. Jeg tror ikke han ene syntes det var så veldig kult, for han måtte svømme det en gang til helt alene. Han klarte nemlig ikke å holde pusten helt over på siste 25 kick. 

Campus her i Goleta er ganske stor, så overalt er det sykkelstier. Jeg har hørt at det kommer til å bli ganske crazy når skolen begynner, og 20.000 studenter inntar sykkelstiene. Hvis man ikke er forsiktig og oppmerksom ender det fort i en ulykke. Når det er så mange som sykler, så må det finnes noen regler. Noen av de er f.eks at dersom du sykler på fortauet og ikke på sykkelstien får du 120$ i bot (litt over 600 kr), og hvis du ikke parkerer sykkelen i sykkelstativet vil den bli fjernet av "sykkelvakter" slik at du må betale for å få den tilbake. 

For å snakke om noe helt annet enn regler og straffer: I dag har jentelaget vært på stranden og chillet heler dagen, det var digg! Deilig og varmt :) Det var litt høye bølger, men det var bare gøy! Nå skal vi ha pizza-kveld, og senere skal vi til naboen for han har bursdag, og da kommer guttelaget også. I en eller to uker framover nå, så har kapteinene på laget et opplegg for oss, så vi gjør ulike aktiviteter hver dag, så det blir spennende å se hva de har planlagt. Håper de er snille med oss. I forgårs sa de til alle de nye at det var film-kveld, så alle freshman hadde selvfølgelig på seg koseklær. Alle de andre hadde derimot på seg kjole, sminke og høye hæler, og det ble ikke filmkveld for å si det sånn. Man skal liksom "stige i gradene". Alle de nye har f.eks fått skap i nederste rekke i garderoben (man har sitt eget skap med navneskilt og hengelås) mens alle andre har øverst. Men uansett - det blir bedre med tiden!! ;)

1 kommentar:

  1. Hei, babe!! kjempe kjekt å følge med på bloggen din. Du skriv som vanlig om absolutt alt, og ej elska det:)Supert at folk e så hjelpsomme da, det gjer sikkert ting SÅ masse lettare for dej:)Savna å ha dej borti gangen her, men digg å tenke på at no he ej muligheten t å besøke dej i statane!! Ha det superkjekt fram mot skulestart hvertfall. Husk å ikkje ta heilt av på drikkeleikane no da. Joda, berre tulla:)
    Løøøøv ju<3 Gleda mej t neste update);)
    Camilla

    SvarSlett